Anniek Schuurmans Stekhoven

Sporten, voeding en het menselijk lichaam hebben mij van jongs af aan enorm gefascineerd. Wat zorgt er voor dat iemand een goede atleet wordt? Wat verstaan we onder correct bewegen en waarom is het zo belangrijk dat je tijdens het sporten de juiste technieken hanteert en hoe creëer je de juiste mindset om het beste uit jezelf te halen? Niet alleen sporten, maar ook de juiste voeding is van groot belang. Zonder een goede balans in je voeding, word je niet half zo sterk als je zou kunnen worden. In deze onderwerpen ligt mijn grote passie en ben ik nooit uitgeleerd. Mijn opgedane kennis en ervaring breng ik met veel plezier op mijn klanten over.

Sporten neemt een centrale plaats in mijn leven in. Ik heb jarenlang badminton competities gespeeld en ik zwom 4 per week. Sinds eind 2013 ligt mijn passie vooral bij CrossFit en Olympic Weightlifting. Dit doe ik gemiddeld 5-6 keer per week. In maart 2020 ben ik 3e van Nederland geworden op het NK Master Gewichtheffen toernooi. Daar ben ik dan ook bijzonder trots op!

Verder kun je mij geregeld op mijn roze Fixie (soort racefiets) vinden. Ik breng het grootste deel van mijn week door als CrossFit coach, Weightlifting coach, Strength coach en natuurlijk als Personal Trainer.
Fit zijn is voor mij ontzettend belangrijk: het maakt mij zowel fysiek als mentaal een sterker persoon.

Klantgericht werken staat bij mij centraal. Samen kijken we wat jouw hulpvraag is en wat jouw doelstellingen zijn, om zo de gewenste resultaten te behalen. Of dit nou sterker worden, afvallen of fitter worden is: alles is mogelijk. Mijn doel is om jou de juiste kennis aan te reiken. Ook voor alleen voedingsadviezen of een voedingsschema op maat, kun je bij mij terecht. Wacht dus niet langer en regel een vrijblijvende, gratis intake!

Expertises

  • (olympic) weightlifting
  • Kettlebell training
  • Afvallen
  • In spiermassa aankomen
  • Gymnastics
  • Conditietraining
  • Krachttraining